Вишновка домашна

Новини

Внимание, това е Summer of pleasure!

Posted on

Насладете се на лятото с нещо ново! Опитайте коктейл със сироп от краставица, джин, лайм и вишновка! Харесва ли ви?

Цялата рецепта, както и други коктейли можете да намерите тук

Summer of pleasure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коктейл Obession

Вишновка Домашна представя: Коктейл Obsession!

Posted on

Със своите съставки: Вишновка домашна, коняк, сок от грозде и листа от босилек Obsession е подходящ за студената част от годината и предлага балансиран и плътен вкус. Насладете се!

Точната рецепта можете да откриете Тук

Вишновка Домашна представя: Пролетна реколта 2013!

Posted on

DSC_0004

 

Реколта 2013 е вече на пазара! Произведени са 200 бутилки от 700 мл. и за първи път – 200 бутилки от 200 мл., които предстои да Ви представим!

Реколта 2013 е произведена от напълно узрели вишни, обрани в началото на месец юли. Това позволи на плода да събере повече от лятното слънце на Пловдив и да развие напълно вкусовите си качества. Технологичното подобрение в производствения процес се оказа успешно и предстои да бъде въведено напълно в някоя от следващите реколти. То позволява получаването на по-чиста и бистра вишновка, като оригиналната рецепта и традиционните методи на правенето й остават същите, както преди повече от 100 години. Получи се един напълно ръчно направен продукт, който направихме за Вас със сърце!

Наздраве!

123123as4124214

Вишновка 2013

Posted on

А вие опитахте ли новата вишновка? Ще имате тази възможност още през месец март 2014, защото новата „Реколта 2013“ е заложена и моментът на бутилиране ще настъпи съвсем скоро!

Новата реколта 2013 ще се отличава с по-наситен вишнев вкус и по-силен аромат! Дъждовната 2013 година оказа слабо влияние върху вишните (по принцип дъждовете се отразяват повече на черешите, отколкото на вишните). Въпреки това изчакахме повече преди брането на плода тази година. В резултат получихме по-сладки плодове, събрали повече от лятното слънце на Пловдив!

От 2013 година в производството на „Вишновка домашна“ включихме и най-добрата френска технология за правене на ликьор от плодове! Екипът ни чака с нетърпение новите еликсири, а надяваме се и Вие!

Наздраве!

King III

Вишновка Домашна представя: Коктейл King III

Posted on

King III e свеж коктейл с листа от мента, подходящ за любителите на бяло вино и шампанско!

Точната рецепта можете да откриете Тук